Reviews Timeline
All
Good
Bad
Events
Choose range
Languages
Loading
Radio Shqip - Albanian Radio screenshot 1
Radio Shqip - Albanian Radio screenshot 2
Radio Shqip - Albanian Radio screenshot 3
Radio Shqip - Albanian Radio screenshot 4
Radio Shqip - Albanian Radio screenshot 5
Radio Shqip - Albanian Radio screenshot 6
Description
Albanian Radio Streaming AppRadio Shqip - Tere radiot Shqiptare ne streaming gratis.RadioShqip eshte rikthyer ne PlayStore, me versioni e ri. Me nje grafike te re, e funksionalitete te reja.- Regjistrohuni falas, ne radio shqip, nje sherbim cloud based, qe ju lejon te ruani listen e kanaleve tuaja te preferuara, per ti degjuar me pas ne tere aparatet tuaja, e gjithshtu online ne adresen http://radioshqiplive.com/- Regjistroni kenget qe ju pelqejne, qe sot ne fakt mund te regjistroni nje radio, dhe jo vetem ta degjoni ate.- Sygjero nje kanal, qe sot secili nga ju mund te sygjeroje nje kanal radio- Me te degjuarit, kanalet tani rreshtohen ne baze te degjimeve, per te ditur se cilat radio degjohen me shume nga shqiptaret.-...