b mutefekkir stats

43

apps reviewed

2.36

average rating
Reviews by b mutefekkir - 44
  • Auto-backup can't close!
    Metin, Çizim, fotoğraflı not, sesli not, alışveriş listesi vs. çeşitleri var. Arkaplan ve yazı rengi seçenekleri var. Arama sadece başlıklarda çalışıyor. İmport-export var. Yedekleme var. Diğerleri iyi ama el yazısı pek kullanışlı değil. Devamlı arka planda çalışıyor. Yedekleme kapatılmıyor.
    b mutefekkir about 9 years ago
  • Sade, sorunsuz, hoş.İzin de istemiyor. Öneriler: Şehir sayısı arttırılması iyi olur. Daha fazla tema ve renk seçeneği eklenebilir.
    b mutefekkir over 9 years ago
  • Az izin çok iş
    Widgeti içinde, güzel, kullanışlı. Sd kart içine Yedekleme ve geri yükleme mevcut. istenilen notlara şifre konulabilir. Not ve widget için farklı renk seçenekleri. Çöp, arşiv klasörü. Bir kaç tema seçeneği. Kontrol listesi oluşturulabiliyor. Hatırlatıcı ekleme, notun üstünü çizme. ARAMA özelliği vs. vs. vs... Bu izne bu kadar özellik gayet iyi. Bir de görsellik biraz iyileştirilse ve el yazısı olsa tadından yenmez. Denemek için nota yaklaşık 15 bin karakter yapıştırdım bana mısın demedi.
    b mutefekkir over 9 years ago
  • Fazla izin istemiyor. Zip biçiminde yedekleme var. Arama var. import-export, widget yok. Görsellik iyi. Yazı rengi seçeneği yok. Sticker var. Görsellik ve izin sebebiyle seçilebilir.
    b mutefekkir about 9 years ago
  • Telefon rehberinin hafızasını kullanıyor.
    b mutefekkir over 9 years ago